fbpx

VACATURE COMMERCIEEL / SALES MEDEWERKER BINNENDIENST

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Team SportBit. Een enthousiast en sportief ingesteld team dat zich dagelijks inzet voor gym, club en studio eigenaren met als doel hun business naar een hoger niveau te tillen. Dat doen wij door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het automatiseren van processen. Een alles in één pakket voor ledenadministratie, betalingen, communicatie en tools voor het creëren van een hechte community. Hiernaast zijn we meer dan een betrouwbare software leverancier. Wij zijn een businesspartner voor onze klanten waarbij we persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

WAT GA JE DOEN ALS SALES MEDEWERKER BIJ TEAM SPORTBIT?

In deze uitdagende Sales functie ga je meehelpen om ons bedrijf nog verder op de kaart te zetten. Je start op onze support afdeling waar je, met ondersteuning van het huidige team, vragen van klanten en prospects gaat beantwoorden. Op deze manier raak je snel bekend met ons product. Eenmaal ingewerkt zal je functie grotendeels verschuiven naar sales gerichte werkzaamheden, waarbij je het contact gaat onderhouden met bestaande klanten en prospects;

  • Je volgt zowel warme als koude leads op en adviseert potentiële klanten d.m.v. demonstraties (op afstand);
  • Adviseren van klanten over het zo efficiënt mogelijk inzetten van ons systeem en bijhorende processen;
  • Opvolgen van warme leads zoals inkomende demo- en informatie aanvragen;
  • Het in kaart brengen van de markt en potentiële mogelijkheden;
  • Het opbouwen van een netwerk in de verschillende branches;
  • Er is eventueel ook ruimte om koude acquisitie op te pakken.

WAT WORDT VAN JOU VERWACHT?

Je bent klantgericht, hebt inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Met jouw commerciële gevoel en natuurlijke overtuigingskracht zie je nieuwe kansen en weet je potentiële klanten te enthousiasmeren over SportBit Manager.

  • Resultaatgericht, enthousiast en creatief in je advies;
  • Communicatief sterk in zowel woord als schrift in Nederlands;
  • Een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Affiniteit met onze markt, producten en diensten.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die volop aan het groeien is. Je komt terecht in een enthousiast team waar collegialiteit en teamwork vanzelfsprekend is. Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief en invulling. Je komt te werken in een informele maar dynamisch markt met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar work@sportbitmanager.nl.