Betalingen

Maak van maandelijkse betalingen een klein feestje

Iedereen wilt zijn of haar onderneming financieel zien groeien, maar alle activiteiten omtrent het betalingsverkeer wordt toch als minder leuk ervaren.

Gelukkig biedt SportBit manager de uitkomst.

Gratis demolees meer
betaalmethoden

Betalingen via iDeal, Bancontact, creditcard, PIN of cash

Met de SportBit software is het mogelijk om je eigen webshop in te richten, waar leden voor jouw diensten of producten kunnen betalen. Denk hierbij aan proeflessen, drop-ins en rittenkaarten maar ook merchandise of voeding.
Daarnaast is het ook mogelijk om cash of PIN betalingen in de club te ontvangen. Via de kassa module regel je betalingen van leden direct op locatie, voorbeelden hiervan zijn een drankje na afloop van een work-out.

iPad kassa

Automatische incasso / Domiciliëring

Bespaar kosten door SportBit manager een SEPA incassobestand te laten genereren dat je eenvoudig via internet bankieren kan inlezen. Of bespaar juist tijd door de automatische incasso uit te laten voeren door onze betaalpartner MultiSafePay.

 

Laat jouw leden betalen voor:

  • Proeflessen

  • Drop-ins

  • Rittenkaarten

  • Abonnementen

  • Video on demand

  • Artikelen

  • Opwaarderen van barsaldo

Betalingen

Opvolgen van openstaande betalingen tot incassobureau

Stuur automatische betaalherinneringen en aanmaningen wanneer betalingen achterwege blijven. De manier waarop en wanneer, is geheel naar eigen wens in te stellen via de SportBit manager back-office. Betaalherinneringen worden verstuurd per e-mail en/of pushnotificatie.

Blijft een betaling erg lang uit dan is een betaaldossier te exporteren voor een incassobureau.

Betaling-overzichten

Beleef het betaalgemak bij SportBit manager zelf

De onboarding bij SportBit manager is professioneel en ook nog eens kosteloos. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het overzetten van bestaande ledendata uit diverse systemen.

Wanneer je start met de software van SportBit manager doorloop je samen met ons team het onboarding proces. Hierna kun je snel zelfstandig uit de voeten en er kan altijd gerekend worden op ons volledig toegewijde support. Ons support team staat, tijdens kantooruren, tot je beschikking via de telefoon, e-mail of nog makkelijker via Whatsapp.

Gratis demo

Makkelijk en snel kosten besparen op mijn incasso's

profiel-charity Charity Peters Ondernemer en lifestyle coach www.charitylifestyle-personaltainer.nl
Bekijk alle referenties