Communiceren

Blijf ook buiten de lesuren communiceren met je leden

Stuur berichten naar individuele leden, aangemelde leden voor een specifieke les of een selectie van leden. Bereik ze via pushnotificaties of per mail. Je kunt berichten gemakkelijk personaliseren en verzenden.

Gratis demoLees meer

Pushnotificaties en berichten sturen via de clubapp

Wil je snel en makkelijk één of meerdere leden bereiken? Dat kan eenvoudig via de clubapp van SportBit manager. Zo ben je altijd ‘in control’ over je leden en de noodzakelijke communicatie. Denk hierbij aan wijzigingen in het lesrooster maar ook het meenemen van bepaalde materialen.

snippet-berichtgeving

Privé-berichten en ontvangersgroepen

Wanneer je bepaald nieuws wilt communiceren binnen jouw sportclub kun je dit doen in een privé bericht. Dit is handig en discreet wanneer het persoonlijke informatie betreft. Je kunt echter ook een bepaalde ontvangersgroep selecteren, dan heb je ineens een groter bereik van alle leden die in deze groep behoren.

snippet-bericht_opstellen

Mailchimp koppeling

SportBit manager heeft er voor gekozen om voor het verzenden van nieuwsbrieven gebruik te maken van een koppeling met Mailchimp. Zij zijn een specialist op dit gebied en bieden de beste ondersteuning en lay-out.

snippet-mailchimp_sync

Automatische berichten

Met onze jaren van ervaring zien wij enkele berichten die keer op keer terugkeren. Deze standaard berichten hebben wij al voor onze klanten opgesteld en kun je eenvoudig gebruik van maken. Natuurlijk kun je deze teksten een beetje aanpassen naar jou eigen wensen, maar hoe fijn dat dit al voorbereid is.

snippet-auto-berichten

Mededelingen via de community wall

Via de Community wall is het mogelijk om als trainer/admin een bericht te delen. Leden hebben de mogelijkheid om dit bericht te liken of een reactie te plaatsen, wat zorgt voor een leuke interactie met jouw leden.

Wil je een leuk evenement organiseren? ‘Pin’ het op de community wall en iedereen is direct op de hoogte. Hetzelfde kan natuurlijk met korte mededelingen of leuke nieuwe weetjes en tips.

snippet-wallbericht

Beleef de sociale functies van SportBit manager zelf

De onboarding bij SportBit manager is professioneel en ook nog eens kosteloos. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het overzetten van bestaande ledendata uit diverse systemen.

Wanneer je start met de software van SportBit manager doorloop je samen met ons team het onboarding proces, waarna je snel zelfstandig uit de voeten kan. Er kan altijd gerekend worden op onze volledige en toegewijde support team. Zo heb jij volledige focus op je management en bieden wij de helpende hand.

Demo aanvraag

Via SportBit kan ik makkelijk mijn leden bereiken

profiel-cihan Cihan Gemici Ondernemer en Sensei www.kickboxingkartal.nl
Bekijk alle referenties