Community

Bouw aan een hechte en sociale community

Een hechte community is onmisbaar voor een gezonde club of studio. Met gerichte functies speelt SportBit manager in op de sociale behoeftes van leden en kan zo bijdragen aan een sfeervolle (digitale) community.

Gratis demoLees meer

Buddies volgen

Een van de meest populaire motivaties om naar de sportschool te gaan is het hebben van sociale contacten. Met het buddy volgsysteem weten jouw leden wanneer vrienden deel uit maken van een groepsles.

buddies

Community wall

Met de community wall heb je in de clubapp een plek waar je sociale berichten en foto’s kunt delen met jouw leden. Het is een plek waar jouw leden als besloten groep ook kunnen reageren op gedeelde berichten door middel van likes of comments.

community-wall

Sportprestaties delen

Bij disciplines zoals CrossFit of Weightlifting kunnen leden workoutprestaties loggen in de vorm van scores. Deze scores kunnen gedeeld worden in een leaderbord.
Een leaderbord is een plek waar sportprestaties gerankt worden. Hierop kan een shout-out worden gegeven via een like of comment.

sportprestaties

Beleef de social functies van SportBit manager zelf

De onboarding bij SportBit manager is professioneel en ook nog eens kosteloos. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het overzetten van bestaande ledendata uit diverse systemen.

Wanneer je start met de software van SportBit manager doorloop je samen met ons team het gehele proces waarna je snel zelfstandig uit de voeten kan. Daarnaast kan er altijd gerekend worden op ons toegewijde support team.

Wil jij een demo omgeving om te kijken wat de software jouw te bieden heeft?

Gratis demo aanvraag

SportBit draagt bij aan de community van onze box

vanessa-tammer Vanessa Tammer Kickstart CrossFit www.kickstartcrossfit.com
Bekijk alle referenties

Onze leden zijn erg enthousiast over met name het loggen en de app

roos-stolker Roos Stolker Co-owner CrossFit Tiel www.crossfittiel.nl