Planning

Het plannen van je rooster was nog nooit zo makkelijk

In de planning module van SportBit manager plan jij je lessen eenvoudig in. Wekelijks terugkerende lessen rooster je eenvoudig éénmalig in. Het rooster wordt gevuld tot het aantal weken dat jij zichtbaar wilt maken voor je leden.

 

Werk met meerdere roosters en creëer je eigen structuur

Wanneer jouw sportschool, gym of studio verschillende groepen leden heeft (denk hierbij aan CrossFit gecombineerd met groepslessen en eventueel PT) kunnen hier verschillende roosteroverzichten voor gecreëerd worden.

 

Gratis demo
rooster-maken

Eenvoudig overzicht van alle lessen en evenementen

De software van SportBit manager bied je zowel in de app als in backoffice een overzicht van het lesaanbod. Kies een van de verschillende roosters en creëer een overzicht door te filteren op verschillende lestypes en/of trainers.

Gratis demo
eigen app

Leden kunnen zichzelf inschrijven op de lessen waar hun abonnement toegang tot geeft

Laat je leden zelf aan- en afmelden voor de lessen via onze gebruiksvriendelijke app of webportaal. Bepaal je eigen spelregels waarbinnen een lid zich kan aan- en afmelden. Denk hierbij aan de termijn van inschrijven of het aantal uur waarbij het lid zich kosteloos kan afmelden voor aanvang van de les. Bied jouw leden de optie om zich automatisch te laten inschrijven op vaste lessen.

Klanten kunnen zichzelf inschrijven, aan- en afmelden voor trainingen

profiel-dion Dion Koens DSTraining www.dstraining.nl
Bekijk alle referenties