fbpx

VACATURE MARKETING SPECIALIST

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Team SportBit. Een enthousiast en sportief ingesteld team dat zich dagelijks inzet voor gym, club en studio eigenaren met als doel hun business naar een hoger niveau te tillen. Dat doen wij door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het automatiseren van processen. Een alles in één pakket voor ledenadministratie, betalingen, communicatie en tools voor het creëren van een hechte community. Hiernaast zijn we meer dan een betrouwbare software leverancier. Wij zijn een businesspartner voor onze klanten waarbij we persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

WAT GA JE DOEN ALS MARKETING SPECIALIST BIJ TEAM SPORTBIT?

Als marketing specialist ben je verantwoordelijk voor de volledige marketing van SportBit manager. Je weet niet alleen een sterk plan van aanpak te schrijven maar bent ook de daadkrachtige specialist die het gerealiseerd krijgt. In samenspraak met het managementteam vertaal je onze visie naar de juiste boodschap en in concrete marketing uitingen. Wanneer er bepaalde kennis of kunde niet in huis is, selecteer jij de juiste samenwerkingspartners.

  • Het (laten) creëren van pakkende content; video, visuals, teksten en evenementenmateriaal;
  • Het beheren van alle digitale marketing kanalen;
  • Het optimaliseren van de website en e-mailcampagnes;
  • Je maakt resultaten inzichtelijk zodat er in overleg met management kan worden bijgestuurd.

WAT WORDT VAN JOU VERWACHT?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent doortastend en zit vol energie en ondernemingslust;
  • Je werkt op professioneel niveau, weet zelf een plan te schrijven en het resultaat te optimaliseren;
  • Je durft ideeën voor verandering en verbetering in te brengen.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die volop aan het groeien is. Je komt terecht in een enthousiast team waar collegialiteit en teamwork vanzelfsprekend is. Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief en invulling. Je komt te werken in een informele en dynamisch markt. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van jouw opleidingen en ervaring.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar work@sportbitmanager.nl.