ONTDEK WAT SPORTBIT MANAGER BETEKENT VOOR JOUW COLLEGA SPORTCLUB EIGENAREN

Referenties

Ter ere van 5-jarig bestaan CrossFit Papendrecht: Lees het interview over zijn ervaring als startende CrossFit Box eigenaar

"Met SportBit Manager ben ik maximaal 3 uur per week kwijt aan de administratie van mijn lidmaatschappen, nieuwe inschrijvingen en het managen van de trainingsmomenten.

De werking van het inschrijfsysteem is zo duidelijk voor mijn (nieuwe) leden, dat ik geen tijd kwijt ben aan vragen over het inschrijven. Voor wat betreft het aan- en afmelden voor lessen en het betalen van abonnementen en leskrediet via iDeal is SPORTBIT Manager voor mijn leden erg overzichtelijk en duidelijk."

Mark Maste
Eigenaar CrossFit Papendrecht
www.crossfitpapendrecht.nl

"Wij zijn met het SportBit team in contact gekomen via CrossFit Papendrecht. Daar zagen we een duidelijk overzicht van de te boeken trainingen door de blokkenstructuur en verschillende kleuren.

Daar profiteren wij zelf nu ook van en ook de mogelijkheid om klanten wel of geen toegang te geven tot bepaalde lessen. De dienstverlening is snel en adequaat. Op onze vragen wordt duidelijk en 'to the point' gereageerd. Alles is mogelijk, dat geeft een goed gevoel."

Martin Aerts
Marketing Manager CrossFit Climbers Cabin (Breda)
www.crossfitclimberscabin.nl

Door een bevriende boxeigenaar (Chris van SED CrossFit) kozen ook wij van CrossFit Heerlen voor SportBit. Nu bijna 3 maanden verder zijn we nog altijd heel erg blij met deze keuze. Het team van SportBit onderscheidt zich door een persoonlijke en klantgerichte dienstverlening en een continue optimalisering van de kwaliteit van hun product – de SportBit Manager – en dienstverlening. De service is snel en ze doen telkens net iets meer dan dat je zou verwachten. Ze denken niet alleen met je mee, soms denken ze ook voor je en ze geven ook nog eens waardevolle adviezen. Vooral voor de startende boxeigenaar erg handig!

Ik wil het team van SportBit dan ook heel erg bedanken voor de vliegende start die we dankzij jullie hebben kunnen maken. Keep up the good work!

Danny Plesz
Boxowner CrossFit Heerlen
www.crossfitheerlen.nl

Als startende CrossFit waren we op zoek naar een leuk en goed werkend inschrijvingssysteem voor onze box. Uiteindelijk hebben we SportBit Manager gevonden en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Aangezien we een Belgische box zijn moesten er wat aanpassingen gebeuren, ook dit was geen enkel probleem.

Tot op heden altijd een top service gehad. Ook het systeem zelf is gebruiksvriendelijk voor ons als ook onze leden.

Bedankt voor alles alvast.

Brent Raeymaekers
Boxowner Black Oak CrossFit
www.blackoak.be

CrossFit Alkmaar is constant in ontwikkeling en daarom zijn wij ook op zoek naar partners die met ons mee ontwikkelen. In SportBit hebben we een goede partner gevonden op het gebied van inschrijfsystemen en facturatie. Team SportBit altijd klaar om aanpassingen te doen waar nodig. Er wordt veel gedaan met de feedback die we geven om het systeem helemaal op maat voor ons te maken.

De koppeling van incasso en iDeal zorgt ervoor dat we weinig omkijken meer hebben naar administratie en debiteurenbeheer. Alle artikelen die we verkopen, verkopen we via de webshop in SportBit. Zo heb ik met één druk op de knop alle gegevens die ik (of de boekhouder) nodig heb voor bijvoorbeeld de belastingaangifte.

Voor onze leden is het loggen en bijhouden van prestaties makkelijk en overzichtelijk gemaakt. Ook is het voor hen fijn dat ze merken dat er echt wat gedaan wordt met de feedback die zij geven op het gebruik van het systeem.

Na eerder met twee andere aanbieders te hebben samengewerkt, hebben we nu in SportBit een mooi systeem gevonden dat alleen maar (nog) beter wordt.

Bart Peekstok & Joost van der Zwan
Owners CrossFit Alkmaar
www.crossfitalkmaar.nl

Nadat wij besloten hadden om CrossFit Tiel te starten, zijn wij vrijwel meteen op zoek gegaan naar een ledensysteem. Al vrij snel hebben wij voor SportBit gekozen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zijn nu precies een maand operationeel en het systeem werkt fantastisch.

Team SportBit is altijd bereid om je te helpen als je er zelf even niet uit komt. Het is overzichtelijk, eenvoudig en de backoffice is meer dan goed te bedienen. Onze leden zijn ook erg enthousiast. Met name het loggen en de aanwezigheid van de app krijgen veel waardering.

De trainers vinden de Whiteboard tool erg prettig werken. Kortom, wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze en raden iedereen aan om voor SportBit te kiezen!

Roos Stolker
Co-owner CrossFit Tiel
www.crossfittiel.nl

"Ik heb de makers van SPORTBIT manager ontmoet op de Lowlands Throwdown. De wijze waarop zij zichzelf presenteren en hun diensten aanbieden spreekt ons erg aan.

De dienstverlening is top. Er staat altijd wel iemand klaar en ik ben zeer tevreden over het advies. Antwoorden worden duidelijk en vlot gegeven.

De webshop is voor ons een super uitkomst. De maandelijkse incasso is erg makkelijk te downloaden en aan te melden bij onze eigen bank. Het is een makkelijk systeem qua gebruik. Ook onze leden zijn erg te spreken over de mogelijkheden. Persoonlijke wijzigingen worden snel en daar waar mogelijk aangepast en alles wat we missen wordt snel toegevoegd aan het systeem "

Ferry van de Wal
Mede-eigenaar CrossFit Culemborg
www.crossfit-culemborg.nl

"In december 2014 waren wij net begonnen met CrossFit en op zoek naar een compleet softwarepakket voor onze box. Wij werden benaderd voor SportBit Manager en het klonk meteen goed. Het softwarepakket en het team van SportBit Manager is zeer professioneel, geeft goede tips en neemt onze vragen en feedback direct in behandeling.

Voor ons belangrijke voordelen:
- Het is een Nederlands product met een Nederlandse helpdesk.
- Het systeem is voor ons op maat gemaakt en sluit optimaal aan op ons beleid.
- Kortom, een mooi en compleet pakket voor een scherpe prijs."

Jan-Hein Geutjes
Eigenaar CrossFit 040
www.powerhouse040.nl