SportBit investeert graag in de groei van jouw sportonderneming

Start nu vanaf € 0,- met SportBit manager

groei-actie

Wat houdt de groeiregeling in?

SportBit investeert graag in de groei van jouw sportonderneming, waardoor je als starter gratis kan starten. De korting die jij ontvangt wordt bepaald door een aantal factoren. Hierover vertellen we jou graag meer in een telefonisch gesprek of tijdens een demo afspraak!

Waarom deze regeling?

Wij snappen dat je als kleine of startende ondernemer alle hulp kan gebruiken en de kosten zo laag mogelijk wilt houden. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat je met Sportbit Manager snel zal gaan groeien.

 

Demo aanvragen
groei-kinderen

Voor wie?

Voor iedere kleine of startende sportondernemer met een klantenbestand onder de 100 leden met een lopend lidmaatschap.

Ben jij nog in de fase waarin jouw gym, studio, club of school nog gaat groeien of zal je niet zo snel een heel groot ledenaantal bereiken? Start dan nu gratis met SportBit of YogiBit. Ook kun je er voor kiezen om te starten met jouw eigen branded app.

 

 

doelgroep-collage

Wat hebben we nog meer...

Wij bieden verschillende pakketten aan om zo veel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van al onze verschillende klanten. Zo heeft een startende ondernemer andere wensen voor zijn software dan een club of box met al meer dan 200 leden. Hierin groeien wij met jou mee.

De pakketten die wij bieden voor de SportBit app bestaan uit het Lite, Basic en PRO pakket. Voor het gebruik van de YogiBit app hebben we de pakketten Basic en PRO, waarbij lagere prijzen gehanteerd worden. Wil jij weten wat het verschil is tussen deze pakketten, neem dan contact met ons op.

 

Klik hier voor het pakketaanbod
snippet-vanafprijzen

Nieuwsgierig geworden?

Wanneer je nog vragen hebt over deze regeling of misschien wel ‘gewoon’ vragen over onze software, stuur een mail naar

info@sportbitmanager.nl of
WhatsApp of
bel ons via +316 38282629.

Direct een demo afspraak aanvragen kan natuurlijk ook.

Demo aanvragen
sales-small-compressed