Vacature

Onboarding & Support medewerker

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Team SportBit zoekt collega’s!

Vacature Onboarding & Support medewerker

Wij zijn Team SportBit. Een enthousiast en sportief ingesteld team dat zich dagelijks inzet voor gym, club en studio eigenaren met als doel hun business naar een hoger niveau te tillen. Dat doen wij door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het automatiseren van processen. Een alles-in-één pakket voor ledenadministratie, betalingen, communicatie en tools voor het creëren van een hechte community. Hiernaast zijn we meer dan een betrouwbare software leverancier. Wij zijn een businesspartner voor onze klanten waarbij we persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wat ga je doen als Onboarding & Support medewerker bij Team SportBit?

Werk je graag met mensen, technologie en heb je sterke affiniteit met de sportbranche? Dan is de functie van Onboarding en Support medewerker jou op het lijf geschreven! Jij zorgt er namelijk voor dat nieuwe klanten het maximale uit onze software halen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende ondersteuning aan onze klanten en het adviseren en begeleiden van hen tijdens het onboarding proces. Als Support en Onboarding Medewerker speel je een cruciale rol in het succes van onze klanten en draag je bij aan de groei van ons bedrijf.

 • Adviseren van klanten over het zo efficiënt mogelijk inzetten van ons systeem en bijhorende processen.
 • Verantwoordelijk voor het opleveren van nieuwe systemen en klanten opleiden in het gebruik via oplevergesprekken.
 • Beantwoorden van vragen van klanten en bieden van technische ondersteuning via verschillende communicatiekanalen, zoals e-mail, chat en telefoon.
 • Opstellen van duidelijke en begrijpelijke teksten voor ons Helpcenter om klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van antwoorden op hun vragen.
 • Actief luisteren naar klanten, feedback verzamelen en de behoeften van klanten in kaart brengen om onze producten en diensten continu te verbeteren.
 • Actief meedenken en deelnemen aan feedbacksessies om verbeteringen voor te stellen en te implementeren.
 • De wensen en behoeften van onze klanten vertalen naar een branded app in samenwerking met ons ontwikkelingsteam.
 • Klanttevredenheid meten en evalueren door middel van check-up gesprekken en klanttevredenheidsonderzoeken.

Wat wordt van jou verwacht?

Je bent communicatief vaardig en in staat prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving. Je bent niet alleen geduldig en behulpzaam, maar je hebt ook een speciale gave voor het oplossen van problemen.

 • Affiniteit met onze markt, producten en diensten;
 • Je bent georganiseerd en kunt goed het overzicht bewaren;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Klant- en oplossingsgericht;
 • Communicatief sterk in zowel woord als schrift in Nederlands.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die volop aan het groeien is. Je komt terecht in een enthousiast team waar collegialiteit en teamwork vanzelfsprekend is. Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief en invulling. Je komt te werken in een informele maar dynamisch markt met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct!

Of stuur op een later moment je c.v. en motivatie naar work@sportbitmanager.nl.

Solliciteer nu!