Vacature

Sales & New Business Development

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Team SportBit zoekt collega’s!

Sales & New Business Development

Wij zijn Team SportBit. Een enthousiast en sportief ingesteld team dat zich dagelijks inzet voor gym, club en studio eigenaren met als doel hun business naar een hoger niveau te tillen. Dat doen wij door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het automatiseren van processen. Een alles-in-één pakket voor ledenadministratie, betalingen, communicatie en tools voor het creëren van een hechte community. Hiernaast zijn we meer dan een betrouwbare software leverancier. Wij zijn een businesspartner voor onze klanten waarbij we persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wat ga je doen als Sales & New Business Development medewerker bij Team SportBit?

Ben jij een energiek persoon met een passie voor sales, sport en technologie? Leg je gemakkelijk contact en ben je graag het gezicht van de organisatie? Dan is de functie van Medewerker Sales perfect voor jou! In deze rol ga je proactief op zoek naar nieuwe kansen en markten, en ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

 

Jouw taken omvatten onder andere

 • New Business Development. Nieuwe markten in kaart brengen en het actief benaderen van potentiële klanten via telefoon en online kanalen.
 • Netwerken en presenteren. Deelname aan beurzen en evenementen, waar je Team SportBit vertegenwoordigt en nieuwe contacten legt.
 • Social media en online zichtbaarheid. Je bent één van de gezichten van onze online video’s op social media kanalen.
 • Demo’s en adviesgesprekken. Het geven van productdemonstraties en het voeren van adviesgesprekken om klanten te helpen het maximale uit onze software te halen.
 • Webinars hosten. Organiseren en presenteren van webinars om potentiële klanten te informeren en te enthousiasmeren.
 • Teamwork. Nauw samenwerken met ons sales- en marketingteam om strategische doelen te bereiken en leads om te zetten in tevreden klanten.
 • Sales. Deals sluiten.

Wat wordt van jou verwacht?

We zoeken een enthousiaste en vlotte persoonlijkheid die gemakkelijk contact legt en snel het ijs weet te breken. Je bent commercieel ingesteld, maar weet ook vertrouwen en een gunfactor te creëren. Enige ervaring met acquisitie is een pre, maar we zijn vooral op zoek naar iemand met de juiste instelling en energie

 • Sociaal en overtuigend: Je legt gemakkelijk contact en kunt overtuigend communiceren, zowel in persoon als via telefoon en online.
 • Proactief en energiek: Je hebt een natuurlijke drive om kansen te creëren en te benutten.
 • Presentatievaardigheden: Je kunt effectief presenteren en bent niet bang om voor een groep te spreken.
 • Social media minded: Actief op social media en je hebt oog voor wat werkt online.
 • Teamspeler: Je kunt goed samenwerken en bent in staat om input van anderen te integreren in je eigen werk.
 • Communicatieve vaardigheden: Communicatief sterk in zowel woord als schrift in Nederlands.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die volop aan het groeien is. Je komt terecht in een enthousiast team waar collegialiteit en teamwork vanzelfsprekend is. Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief en invulling. Je komt te werken in een informele maar dynamisch markt met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct!

Of stuur op een later moment je c.v. en motivatie naar work@sportbitmanager.nl.

Solliciteer nu!