CrossFit

Focus op de ontwikkeling van je box

Als eigenaar van een CrossFit Box wil je focus houden op de groei van je organisatie, de groei van het leden aantal en de kwaliteit van je WOD’s. Liever ben je niet dagelijks bezig met de administratie en organisatie van betalingen.

Gratis demo aanvraag

Software voor je CrossFit box brengt je de volgende voordelen

Met de handige software automatiseer je de belangrijkste processen, waardoor je meer tijd hebt voor de groei van jouw CrossFit box. Met de programmeringstool plan je eenvoudig de WOD’s, waarbij leden zelf via de app hun resultaten loggen.  Bouw een hechte community met sociale functies binnen SportBit manager.

  • Meer tijd voor de groei van je box
  • Door efficiëntie meer focus op de kwaliteit van je WOD's
  • Een hulpvaardige en goed bereikbare Nederlandse support desk met kennis van de CrossFit markt

Proeflesplanner is een efficiënte hulpmiddel voor nieuwe leden

Binnen de proeflesplanner kunnen geïnteresseerde sporters zelfstandig een afspraak maken voor een proefles, waarna ze vervolgens automatisch uitgenodigd worden om een abonnement bij jouw CrossFit box af te sluiten.

Meer informatie over de verscheidende functiesWat zijn de kosten?
Image 37

Gratis en soepel overstappen

Onze specialisten hebben inmiddels ruime ervaring in het probleemloos overzetten van bestaande ledendata uit diverse systemen.

Wanneer je start met SportBit manager doorloop je samen met ons team het onboarding proces, waarna je snel zelfstandig uit de voeten kan. Er kan altijd gerekend worden op onze volledige en toegewijde support.

Nieuwsgierig geworden en zou je graag een demo aanvragen om te kijken wat de software jou kan bieden?

Gratis demo aanvraag
sales-small-compressed