Yoga & Pilates

Met YogiBit houd je balans in je yoga of pilates studio

Als eigenaar van een Yoga studio geef je jouw yogi’s de handvaten om controle te krijgen over lichaam en geest.

logo-mica-yoga logo-ellen logo_soham_02

YogiBit het kleine zusje

Om beter aan te sluiten bij de wensen van Yoga en Pilates studio’s hebben wij  ‘YogiBit’ ontwikkelt. Je zou dit wel het kleine zusje van SportBit kunnen noemen. Ander logo, vriendelijke kleuren maar ook het softwarepakket is iets aangepast aan de wensen van de yogi’s.

Kijk op yogibit.nl voor de geheel nieuwe en passende website.

Gaan naar de YogiBit website
zwart-400

Betrouwbare partner

Wanneer je als yoga docent de stap maakt naar een eigen yoga studio, is het fijn als er een partner is die met je meedenkt.
Team SportBit geeft jou middels het gebruiksvriendelijke softwarepakket ‘YogiBit’ de tools en begeleiding om controle te krijgen over onder andere de ledenadministratie van jouw Yoga of Pilates studio.

Hiernaast zijn we meer dan een betrouwbare software leverancier. Wij staan voor jou klaar, zoals jij voor je leden klaarstaat: Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Je kan altijd een beroep doen op ons Nederlandse support team voor persoonlijke ondersteuning.

Handige functies voor jou en jouw yogi's

  • Eenvoudig aan- en afmelden voor lessen

  • Veilige, online betalingen

  • Gemakkelijk beheren van roosters en lessen

  • De administratie van je onderneming in één beveiligde cloud oplossing

  • Opties om het contact nog persoonlijker te maken

voorbeeld-yoga

Verschillende mogelijkheden

Door andere wensen en invulling van de software hebben wij specifiek voor Yoga en Pilates scholen de pakketten aangepast.

YogiBit Basic  biedt de ideale oplossing voor het bijhouden van je ledenadministratie, het gebruik van de YogiBit app en daarbij inzage in de management statistieken (verkoop, omzet, ledengroei en bezetting van de lessen).

YogiBit Pro gaat een klein stapje verder en geeft de mogelijkheid om het management op een hoger niveau te brengen. Door nog meer inzage in rapportages, zoals proeflesretentie en ledenopkomst kun je meer bijsturen en actiever aan de slag met je leden.
Verder biedt de PRO variant nog de integratie van de afsprakenkalender.

Kijk op de YogiBit website
snippet-risico-leden

Yogibit de all-in-one yoga studio app

Met de app kunnen yogi’s een plek reserveren in een yogales. De agenda van de yoga studio app software, controleert of er betaald is voor de les via een abonnement of een rittenkaart, voordat de reservering bevestigd wordt. Een slimme wachtlijst zorgt ervoor dat het aantal beschikbaar plaatsen in een les maximaal benut worden. Het is tevens mogelijk om yogi’s een vaste plek te geven in een wekelijks terugkerende les.

Meer informatie over de app
eigen app

Persoonlijk contact met je leden

Met push notificaties is het contact met jouw yogi’s nog hechter en persoonlijker. Naast yoga lessen geef je middels YogiBit, de software voor Yoga studio’s, ook digitaal de optimale service wat past bij een onderneming van deze tijd. Verwen jouw docenten en yogi’s met digitaal lesmateriaal, zodat de harmonie tijdens de lessen ook thuis verder gaat.

snippet-berichtgeving

Ervaring van andere yogastudio's

Makkelijk om informatie te vinden in de helpdesk

profiel-ellen Ellen van den Broek Ellen's Yoga & Pilates www.ellens.nu

Een fijne app! Praktisch voor al je registratie en financiële administratie

profiel-anne-marie Annemarie de Vooght SoHam Yoga www.sohamyogastudio.nl

Meer tijd voor persoonlijke aandacht door YogiBit

profiel-michaela Michaela Poort Mica Yoga http://www.micayoga.nl